Gezelligheid gegarandeerd!

Kies uit een van onze Giftboxen voor een uniek cadeau, lekker voor jezelf of voor vrienden en familie!

Over ons

Spellenpaleis.nl is ontstaan uit een levenslange hobby. Zoekend op het web naar de nieuwste spellen, kwam ik erachter dat het soort webshop wat ik voor ogen heb nog niet bestond. Een spelletje spelen doe je natuurlijk niet alleen. Wat is er nou leuker dan samen met vrienden of familie een bordspel te spelen met een bijpassend biertje of fles wijn? Zo ontstond het idee achter Spellenpaleis.nl: Spellen waarmee wij je een gezellige avond bezorgen, zodat jullie alle tijd voor elkaar hebben! Bestel je een giftbox dan wordt deze verstuurd als cadeau. Hierdoor is het alleen al leuk om het samen uit te pakken!

Veel spelplezier,

Jorn Segers

Spellenpaleis op de BC Dagen tilburg

P.S. Ben je een spelletjesliefhebber, maar kun je niemand strikken om mee te doen? Like onze facebookpagina en houdt de evenementen in de gaten!


Waarom kiezen voor spellenpaleis.nl?

Uniek assortiment bord- en kaartspellen
 Gepersonaliseerde Giftboxen
 Mogelijkheid tot (Kerst)pakketten op maat
 Snelle levertijd, meestal binnen 1 werkdag (afhankelijk van voorraad)
Geen verzendkosten vanaf € 60,00
Veilig betalen via iDeal of mr. cash


Spellenpaleis.nl in de media! Tjek pagina 23 van Wijkkrant Koningshaven op http://bit.ly/2kxMPZn

Spellenpaleis is een bevriende webwinkel van Ducosim! Ducosim is de grootste spellenvereniging van Nederland en organiseert regelmatig spellenbeurzen.

Spellenpaleis.nl launch trailer

Spellenpaleis.nl biedt voor mij een ware uitkomst, wilde laatst een leuke avond organiseren voor wat vrienden. Kwam bij spellenpaleis.nl uit en heb Carcassonne met bijpassend wijnarrangement besteld. Helemaal super! Verpakking was ook erg leuk, waardoor het het complete plaatje gespreksonderwerp van de avond werd!

S. van Dorst

Wat een leuke site! Was opzoek naar een nieuw bordspel, maar spellenpaleis.nl biedt meer. Erg origineel idee om bijpassende wijnen en bieren te bedenken bij de diverse spellen. Mijn vriendinnen en ik hebben een erg leuke avond gehad!

K. Islander
Voor één van onze vrienden uit de groep, die graag bordspellen speelt, waren we opzoek naar een passend cadeau. Via via op spellenpaleis.nl terechtgekomen. Hier hebben we een opmaat gemaakte Giftbox besteld. De uitdrukking op zijn gezicht was goud waard! Bedankt Jorn van spellenpaleis.nl voor het meedenken!
C. Sluijter